Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bucuria de a fi copil
13.12.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 225

Grădinița cu Program Prelungit nr.8 din Slatina a invitat copii de la mai multe unități din oraș pentru a participa la un festival de colinde. Aproape 200 de preșcolari au prezentat în fața juriului cele mai frumoase momente artistice dedicate sărbătorilor de iarnă.


17 grupe de copii au participat la cea de-a doua ediție a festivalului de colinde „Bucuria de a fi copil”. Îmbrăcați în costume populare, micuții au încântat cu glasurile lor publicul format din colegi, doamnele educatoare, părinți și bunici.
La finalul concursului, copiii au fost răsplătiți cu diplome de participare și au primit cadouri din partea lui Moș Crăciun.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019