Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mărul, ridicat la rang de artă
06.12.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 302

Carving, arta sculpturii în fructe și legume, a fost pusă cu măiestrie în valoare de talentații elevi ai Liceului Economic PS Aurelian. Tinerii au demonstrat în fața colegilor și a profesorilor că imaginația lor nu are limite și că dintr-un măr pot făuri adevărate opere de artă.


Fructele și legumele sculptate sunt piesele de rezistență atunci când un restaurant vrea să își uimească cei mai pretențioși clienți. Dar pentru a avea pe mesele festive astfel de creații, e nevoie de adevărați artiști, iar câțiva se găsesc la Colegiul Economic PS Aurelian din Slatina. Elevii claselor cu profil alimentar au putut fi urmăriți la lucru, în cadrul unei activități care face parte din proiectul intitulat „Să gătim și să mâncăm sănătos”. Mărul a fost vedeta evenimentului, un fruct din care adolescenții pasionați de domeniul culinar au realizat adevărate opere de artă.
La eveniment au participat și elevi și profesori de la Școlile Gimnaziale Vlaicu Vodă și Eugen Ionescu, dar și prefectul județului. Silviu Neacșu a fost încântat să descopere cât de talentați sunt elevii slătineni și a spus că este optimist în privința viitorului profesional al acestor tineri.
Proiectul educațional realizat de Colegiul Economic PS Aurelian din Slatina este la cea de-a doua ediție și va continua, au spus organizatorii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019