Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inspirați de operele lui Eugen Ionescu
05.12.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 92

Câștigătorii concursului de creație literară și arte plastice „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu” au fost desemnați astăzi, de jurul de specialitate, format din profesori și artiști din tot județul. Elevii de la Colegiul Minulescu au câștigat cele mai multe premii. Competiția a stârnit din nou interesul a sute de copii care au studiat opera marelui dramaturg născut în Slatina.


Pasionați de literatură sau de artele plastice și inspirați de scrierile lui Eugen Ionescu, sute de copii de liceu și de gimnaziu s-au înscris și anul acesta la concursul organizat de Primăria Slatina, „Slatina, acasă la Eugen Ionescu”. Din juriu au făcut parte profesori de limba română și artiști plastici din mai multe localități ale județului. Ei au decis care sunt cele mai bune lucrări, pe fiecare nivel și pe fiecare secțiune a concursului.

Numărul participanților, dar și al celor care au apreciat lucrările lor a fost foarte mare, spun organizatorii. Cele mai multe premii, inclusiv cel de popularitate au fost câștigate de elevii de la Minulescu.
Autoritățile oferă în total 16 premii, a căror valoare pornește 200 de lei în cazul celor de popularitate și până la 1.000 lei, pentru cei clasați pe primul loc.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019