Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Trăiește și gândește românește”, expoziție centenară
03.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 98

Zeci de copii din Olt și județele învecinate au sărbătorit cu entuziasm evenimentul anului, Centenarul Marii Uniri. Micuții artiști și-au exprimat dragostea față de țară în imagini, în cadrul vernisajului „Trăiește și gândește românește”. Totodată, artiștii au pregătit un program cu poezii, teatru și paradă de costume populare. Toate acestea s-au desfășurat la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina.


Deși sunt micuți, știu foarte multe despre țara în care trăiesc, despre importanța zilei de 1 decembrie în România. Vorbim despre zeci de artiști care au participat la concursul interjudețean „De la modern la concretul cotidian”, tematica din acest an fiind „Trăiește și gândește românește”.
Parteneri în cadrul acestui proiect sunt Inspectoratul Școlar Județean Olt, Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” și mai multe școli din Slatina.
Pe lângă expoziția plină de culoare și creativitatea, copii au pregătit un scurt program artistic prin care și-au exprimat iubirea față de țara în care trăiesc.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE