Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
România centenară, sărbătorită la Fălcoiu
29.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1619

A fost zi de sărbătoare în Fălcoiu. Depuneri de coroane de flori, defilări în portul popular cu stegulețe tricolore, dar și un spectacol artistic de excepție cu dansuri, poezii și muzică. Astfel a sărbătorit Centenarul Marii Unirii, întreaga comunitate din localitatea olteană.


A devenit tradiție ca ziua de 1 decembrie să fie sărbătorită la Fălcoiu. În acest an, când se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, edilul Alexandru Petrișor și-a dorit să marcheze evenimentul într-un mod inedit. Astăzi, copiii de toate vârstele îmbrăcați în haine de sărbătoare împreună cu îndrumătorii lor, au defilat pe străzile din comună, cântând melodii patriotice.

În ciuda frigului de afară, mulți cetățeni au ieșit la poartă pentru admira parada dedicată Centenarului.

Tot în această zi, în cinstea eroilor neamului și armatei române, autoritățile au depus coroane de flori, după care primarul a ținut o alocuțiune despre semnificația acestei zile importante.

Evenimentul dedicat Marii Unirii a continuat în sala de spectacole a Căminului Cultural din Fălcoiu, acolo unde au s-a desfășurat un program artistic de excepție. 

marea unire falcoiu sarbatoare
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019