Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Osica de Sus: Spectacol dedicat Marii Uniri
29.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 526

Centenarul a fost sărbătorit astăzi și la Osica de Sus. Elevii liceului din localitate, împreună cu școlarii din Cezieni și-au exprimat patriotismul prin manifestări artistice cu specific românesc: au cântat și au dansat pe muzică populară și au dedicat melodii patriotice eroilor neamului. Toate în cadrul spectacolului omagial dedicat acestui eveniment istoric.


Căminul Cultural din Osica de Sus a devenit astăzi neîncăpător pentru oamenii veniți să participe la evenimentul dedicat aniversării Centenarului Marii Uniri. Osicenii și nu numai au participat la un amplu spectacol susținut cu ocazia împlinirii a 100 de ani de Românie unită. Evenimentul a fost organizat de autoritățile locale, împreună cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt, Liceul Teoretic „Ion Gheorghe Roșca” și Asociația Pro Memoria.

Elevii, sub îndrumarea cadrelor de specialitate s-au adunat și au arătat cum au știut mai bine ce înseamnă să fii patriot. Cel mai emoționant moment a fost interpretarea imnului național, când toți cei prezenți au cântat în cor „Deșteaptă-te, române!”.

Manifestarea culturală dedicată Centenarului a continuat cu momente poetice pline de sensibilitate și patriotism, cântece și reprezentații actoricești dedicate acestui moment unic în istoria României. 

osica de sus centenar specatcol
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE