Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Horă și baloane centenare, la Grădinița Ion Creangă
29.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1053

Centenarul a fost sărbătorit cu entuziasm și de micii românași de la Grădinița „Ion Creangă”, din Slatina. Copiii au făcut o mare horă și au lansat baloane tricolore, în ropote de aplauze, iar doamnele educatoare le-au vorbit despre România și despre Marea Unire.


România e o țară cu oameni inimoși, copii veseli și bucuroși, au transmis prin activitățile lor, piticii de la Grădinița „Ion Creangă”. Și-au dat mâna și au făcut jucat o mare horă românească.
Cerul s-a umplut apoi de baloanele tricolore lansate cu atâta bucurie de cei mici.
A fost o lecție de patriotism, organizată astfel încât și cei mici să învețe să iubească România, au spus cadrele didactice.
Cu tricolorul în mână, micuții românași au vorbit emoționați despre țara lor și despre activitățile frumoase pe care le-au făcut la grădiniță, pentru a sărbători Centenarul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019