Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Centenarul, sărbătorit la Școala Nicolae Iorga
29.11.2018
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 516

Zi specială, astăzi, pentru elevii Școalii Gimnaziale „Nicolae Iorga“ din Slatina. Aceștia au sărbătorit Centenarul Marii Uniri printr-o serie de activități desfășurate împreună cu dascălii, la clase, dar și în amfiteatrul unității de învățământ. Îmbrăcați în costume populare și purtând tricolorul în piept, elevii au recitat poezii, au cântat cântece patriotice și au vorbit despre momentul istoric, împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.


A fost sărbătoare mare, astăzi, la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din Slatina. Elevii au sărbătorit Ziua Națională a României și împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire. Cei mici au pregătit poezii și cântece patriotice și au realizat în clase tricolorul sub forma unui buchet de flori. Elevii de gimnaziu au participat și ei la o serie de activități, desfășurate în amfiteatrul unității de învățământ.

Mândri de costumul pe care îl poartă, dar și de faptul că sunt români, iată ce au spus elevii despre Ziua Națională a României și Centenarul Marii Uniri.

La final, copiii au transmis în cor un mesaj pentru România și pentru români.
 

Marea Unire sarbatoare Nicolae Iorga
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE