Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Asistenții medicali, acces pe piața muncii
31.10.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 259

20 de eleve ale Școlii Postliceale Sanitare Slatina vor face practică medicală în spitale din Italia și Spania. Școala slătineană a câștigat un nou proiect „Erasmus” prin care sunt organizate stagii europene de pregătire, în cadrul cărora viitoarele asistente medicale își vor dezvolta deprinderi practice, necesare în profesia pe care și-au ales-o.


Școala Postliceală Sanitară Slatina a organizat o conferință de lansare a unui nou proiect „Erasmus”, intitulat „Mobilități europene – Poartă de acces pentru piața muncii a asistenților medicali”.
Cu această ocazie, organizatorii evenimentului au anunțat și finalizarea proiectului derulat anul trecut, „Stagiu de calitate – Pașaport pentru piața muncii”, destinat elevelor din anul III, de la profilul asistent generalist. Acestea spun că au avut multe de învățat în stagiile de pregătire practică desfășurate în Spania.
Participând la viitoarele stagii de pregătire, cele 20 de eleve ale Școlii Postliceale Sanitare Slatina își vor consolida cunoștințele practice, vor dobândi noi competențe profesionale, culturale și lingvistice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019