Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Asistenții medicali, acces pe piața muncii
31.10.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 252

20 de eleve ale Școlii Postliceale Sanitare Slatina vor face practică medicală în spitale din Italia și Spania. Școala slătineană a câștigat un nou proiect „Erasmus” prin care sunt organizate stagii europene de pregătire, în cadrul cărora viitoarele asistente medicale își vor dezvolta deprinderi practice, necesare în profesia pe care și-au ales-o.


Școala Postliceală Sanitară Slatina a organizat o conferință de lansare a unui nou proiect „Erasmus”, intitulat „Mobilități europene – Poartă de acces pentru piața muncii a asistenților medicali”.
Cu această ocazie, organizatorii evenimentului au anunțat și finalizarea proiectului derulat anul trecut, „Stagiu de calitate – Pașaport pentru piața muncii”, destinat elevelor din anul III, de la profilul asistent generalist. Acestea spun că au avut multe de învățat în stagiile de pregătire practică desfășurate în Spania.
Participând la viitoarele stagii de pregătire, cele 20 de eleve ale Școlii Postliceale Sanitare Slatina își vor consolida cunoștințele practice, vor dobândi noi competențe profesionale, culturale și lingvistice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019