Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Ziua Educației”, la Liceul Tehnologic „Alexe Marin”
05.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 609

Ziua de astăzi a fost una specială pentru elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic „Alexe Marin ” din Slatina. Aceștia au lăsat la o parte cursurile obișnuite și au desfășurat mai multe activități extrașcolare, marcând „Ziua Internațională a Educației”. Expoziția de carte, ora de educație sexuală sau programul de fitness sunt doar câteva activități desfășurate de colectivul slătinean. În cadrul aceluiași eveniment a fost prezentat proiectul „Rose”, proiect care are ca scop reducerea abandonului școlar și creșterea promovabilității examenului de bacalaureat.


În semn de apreciere a celor care au contribuit la educația copiilor, începând cu grădinița și până la facultate, UNESCO a stabilit ca în data de 5 octombrie să fie sărbătorită „Ziua Mondială a Educației”. Ca în fiecare an, această zi a fost marcată și la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” din Slatina.

Tot astăzi a fost prezentat proiectul „Rose”, câștigat de unitatea școlară, pentru elevii claselor IX-XII.
Tot în cadrul proiectului „Rose”, în perioada 19 august-2 septembrie, cinci elevi de la liceul slătinean s-au numărat printre participanții evenimentului „Vara experimentului la Științe”, acțiune organizată de Facultatea de Științe a Universității din Craiova. Marius Bădoi este unul dintre elevii norocoși care au luat parte la aceste acțiuni.
Proiectul „Rose” este finanțat de Banca Mondială și se desfășoară în România pe o perioadă de șapte ani, între 2015 și 2022.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE