Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inovație în școlile Eurognosi
03.10.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 468

Într-o societate modernă, aflată mereu în schimbare, tehnologia își face simțită prezența în toate domeniile de activitate. Profesorii din patru centre de Limbi Străine Eurognosi au participat la Slatina la un seminar dedicat celor mai noi tehnologii ce se pot utiliza în studierea și aprofundarea limbii engleze.


 Predarea și învățarea limbilor străine cu ajutorul platformelor E-learning este o metodă revoluționară, avantajoasă atât pentru profesori, cât și pentru elevi. Seminarul dedicat platformei on line de studiere și aprofundare a limbii engleze, concepută special pentru studenții Eurognosi, a adus la Slatina profesori din centrele de limbi străine din Craiova, Pitești, Vâlcea și Slatina.

Un alt modul al seminarului a avut ca temă noile manuale, realizate în exclusivitate pentru studenții Eurognosi. Directorul academic general al renumitei școli internaționale, Alexandra Green a prezentat, în premieră, cărțile de pe care vor învăța copiii aflați în primii ani de studiu ai limbii engleze.
Un alt modul al seminarului de la Slatina a vizat introducerea literaturii în orele de curs Eurognosi.
Cursurile noului an academic la Eurognosi Slatina încep luni, pe 8 octombrie.
Eurognosi Slatina, singurul centru de limbi străine din județ acreditat Cambridge oferă cursuri de engleză, franceză, germană și spaniolă pentru toate vârstele și toate nivelurile de studiu, începând de la vârsta de 4 ani. Sunt o mulțime de motive să te înscrii la unul din cursurile de limbi străine oferite de Eurognosi: sistem de plată avantajos, mediu educațional plăcut, aparatură de ultimă generație, tehnici de predare aprobate international.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE