Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
USAMV - început de an școlar
01.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 582

A început un nou an universitar la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură si Dezvoltare Rurală din Slatina. 100 de studenți fac parte din noua generație din Anul Centenarului. Profesori, studenți, autorități locale și județene, cu toții au luat parte astăzi la festivitatea de deschidere.


Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură si Dezvoltare Rurală din Slatina a început un nou an universitar. Instituția de învățământ a împlinit 19 ani de existență la Slatina, iar mulți dintre aboslvenții ei și-au dezvoltat afaceri în agricultură, în țară sau în străinătate. Astăzi, o nouă generație de studenții a trecut pragul acestei facultăți.
Tinerii pregătiți aici vor acumula cunoștințe pe care să le transpună apoi într-un domeniu aflat în continuă dezvoltare: agricultura.
Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală este parte componentă a Universității de Știinte Agronomice și Medicină Veterinară din București, care se numără printre cele mai vechi instituții de învățământ din România. Filiala de la Slatina a fost înființată în anul 1998.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019