Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Antidrog Olt - Proiecte pentru sănătatea copiilor
25.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 128

„Cum să creștem sănătoși” și „ABC –ul emoțiilor” sunt două proiecte pe care Centrul Antidrog, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean și câteva instituții de cultură, le vor desfășura în perioada următoare, în județul Olt. Acestea vizează pregătirea cadrelor didactice, care, la rândul lor, îi vor învăța pe elevi și preșcolari cum să ducă o viață sănătoasă, fără alcool, tutun, droguri și violență.


Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Olt, va implementa în perioada următoare două proiecte de prevenire destinate preșcolarilor de grupă mare și elevilor din clasele pregătitoare, clasa I și a II-a. Programul se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Olt, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt și Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”. Odată instruiți de către specialiști, dascălii îi vor învăța pe elevi la casă cum să adopte un stil de viață sănătos, sigur și educativ.
Cel de-al doilea proiect vizează controlul și gestionarea emoțiilor celor mici.
Cadrelele didactice care doresc să participe la cele două proiecte trebuie să se înscrie la numărul de telefon 0249.411.177 sau prin e-mail la adresa cpeca.olt@ana.gov.ro. În luna noiembrie 2018, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”, dascălii se vor întâlni cu reprezentanții Antidrog, care le vor prezenta obiectivele generale și specifice ale proiectelor, precum și cu activitățile pe care le vor desfășura cu elevii și preșcolarii la clasă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE