Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Antidrog Olt - Proiecte pentru sănătatea copiilor
25.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 141

„Cum să creștem sănătoși” și „ABC –ul emoțiilor” sunt două proiecte pe care Centrul Antidrog, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean și câteva instituții de cultură, le vor desfășura în perioada următoare, în județul Olt. Acestea vizează pregătirea cadrelor didactice, care, la rândul lor, îi vor învăța pe elevi și preșcolari cum să ducă o viață sănătoasă, fără alcool, tutun, droguri și violență.


Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Olt, va implementa în perioada următoare două proiecte de prevenire destinate preșcolarilor de grupă mare și elevilor din clasele pregătitoare, clasa I și a II-a. Programul se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Olt, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt și Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”. Odată instruiți de către specialiști, dascălii îi vor învăța pe elevi la casă cum să adopte un stil de viață sănătos, sigur și educativ.
Cel de-al doilea proiect vizează controlul și gestionarea emoțiilor celor mici.
Cadrelele didactice care doresc să participe la cele două proiecte trebuie să se înscrie la numărul de telefon 0249.411.177 sau prin e-mail la adresa cpeca.olt@ana.gov.ro. În luna noiembrie 2018, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”, dascălii se vor întâlni cu reprezentanții Antidrog, care le vor prezenta obiectivele generale și specifice ale proiectelor, precum și cu activitățile pe care le vor desfășura cu elevii și preșcolarii la clasă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019