Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Raport la început de an școlar
18.09.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 179

Elevii olteni au manuale, microbuze școlare și dascăli bine pregătiți, așa reiese dintr-un raport prezentat de Inspectoratul Școlar Județean în fața prefectului și a presei. Micile probleme legate de lipsa unor manuale sau de transportul elevilor din mediul rural au fost rezolvate una câte una.


 130 de microbuze școlare sunt funcționale în acest moment în județul Olt, iar parcul auto va fi reînnoit. 50 de mijloace de transport noi pentru elevi vor ajunge în curând în judeţul Olt, a anunțat prefectul Silviu Neacșu în cadrul ședinței Colegiului Prefectural.
Cei de la Inspectoratul Școlar au vorbit și despre problemele care au fost la început de an școlar cu unele manuale.
În ceea ce privește personalul din învățământ, reprezentanții ISJ spun că în județul Olt, dintr-un total de 1.090 de posturi, doar 20 sunt ocupate de dascăli necalificați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019