Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Început de an la Școala Postliceală Sanitară Slatina
11.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2694

Au început cursurile și la Școala Postliceală Sanitară Slatina. Ieri a avut loc festivitatea de deschidere în prezența elevilor, a profesorilor, și a reprezentaților mai multor instituții publice care colaborează cu unitatea de învățământ. Elevii care au obținut media zece în anul școlar trecut au fost premiați de conducerea școlii.


 Manifestările organizate la deschiderea noului an pentru Școala Postliceală Sanitară din Slatina au început cu imnul României și cel al Europei.
Elevii care au încheiat anul școlar cu media zece au fost premiați de conducerea unității de învățământ.
Cei care abia au început cursurile sunt încrezători că, la finalul școlii, vor schimba ceva în sistemul de sănătate.
Pentru anul acesta s-au înscris 251 de candidați, dintre care 140 au fost declarați admiși.

În anii trecuți, elevii Școlii Sanitare Postliceale Slatina au participat la diferite stagii de formare în străinătate. Și anul acesta va fi un astfel de proiect, dar și în anii următori, pentru ca la finalul studiilor, elevii să fie bine pregătiți pentru specializarea pe care și-au ales-o.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019