Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Proiect pentru IMM-uri competitive
31.07.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 739

Oltenia va avea angajați și antreprenori mai competitivi, la finalul unui proiect implementat de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Proiectul a fost lansat astăzi la Slatina, iar inițiatorii săi speră să reușească să atragă cât mai multe persoane interesate.


 „Creșterea gradului de competitivitate a angajaților, antreprenorilor și a întreprinderilor care activează în domeniile Strategiei Naţionale pentru Competitivitate și ale Strategiei Naţionale de Cercetare, Dezvoltare şi Inovare – Creștem competitivitatea IMM”. Astfel se intitulează noul proiect lansat la Slatina, de USAMV București.
Din grupul țintă al proiectului vor face parte angajați care asigură managementul strategic și care ocupă poziții de conducere, angajați din departamentele de resurse umane, și antreprenori care își gestionează propriile afaceri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019