Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Recreația de vară”, la Școala nr.1
31.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 846

Zeci de copii care învață la Școala Gimnazială nr. 1 din Slatina au lăsat de-o parte televizorul sau telefonul, să se distreze și să învețe lucruri noi, în cadrul școlii de vară. Sub egida „Recreația de vară”, cei mici au desfășurat multe activități creative, dar și educative. Astăzi au făcut salată de fructe și au învățat despre alimentația sănătoasă.


Fără tabere sau excursii, la mare sau la munte, vacanța de vară ar fi o perioadă plictisitoare pentru copiii care provin din familii defavorizate. Cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale nr.1 din Slatina au decis să organizeze o școală de vară pentru cei mici. Astfel, pentru al treilea an consecutiv, zeci de elevi participă zilnic la activitățile „Recreației de vară” în această perioadă.
Cei mici au fost încântați de toate activitățile pe care le desfășoară zilnic în cadrul școlii de vară, fie că au colorat, au pictat, au decupat ori au învățat lucruri folositoare.
Cadrele didactice spun că au mai desfășurat campanii educative, care i-au determinat pe copii și părinți să mănânce mai sănătos.
Școala de vară continuă în fiecare zi cu alte activități captivante pentru cei mici.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE