Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
IȘJ Olt trimite șapte inspectori în Norvegia
25.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 135

Șapte inspectori școlari urmează să plece la cursuri în Norvegia, pentru a se forma în cultura democratică. Astfel, Inspectoratul Județean Olt va introduce și promova cele mai noi instrumente ale Consiliului Europei în ceea ce privește cultura democratică școlară.


Un proiect în valoare de aproape 18.000 de euro va fi implementat cu scopul de a facilita cultura democratică în școala românească. Proiectul „Democratic School Culture with Teacher as a Change Agent” este finanțat prin programul „Educație, burse, ucenicie și antreprenoriatul tinerilor”, în cadrul granturilor Spațiului Economic European (mecanismul financiar 2014-2021, Islanda, Liechtenstein, Norvegia) și Guvernul României. În prima fază, proiectul presupune ca șapte inspectori școlari să fie formați în cultura școlară democratică. Aceștia vor învăța tehnici de facilitare în cadrul a două cursuri, la Oslo, în Norvegia, în perioadele 5-10 octombrie 2018 și 15-19 octombrie 2018. În primăvara următoare, proiectul va continua, inspectorii având sarcina creării și implementării unei metodologii de intervenție în procesul de predare-învățare în ceea ce privește cultura democratică școlară.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019