Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina premiază excelența
18.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2796

Primăria Slatina premiază elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Cei nouă copii vor primi săptămâna viitoare câte 1.000 lei din partea municipalității. Autoritățile vor să îi recompenseze și pe cei trei tineri din Slatina care au obținut luna trecută locul I la Olimpiada Națională de Robotică.


Primăria Slatina premiază elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Cei nouă copii vor primi săptămâna viitoare câte 1.000 lei din partea municipalității. Autoritățile vor să îi recompenseze și pe cei trei tineri din Slatina care au obținut luna trecută locul I la Olimpiada Națională de Robotică.
Consilierii locali ai Slatinei sunt chemați mâine în ședință extraordinară să își de acordul pentru premierea elevilor care au reușit să obțină media 10 în urma Evaluării Naționale. Reprezentanții municipalității spun că aceste performanțe fac cinste orașului și trebuie recompensate.


Absolvenții de clasa a VIII-a din Slatina care au luat 10 la Evaluarea Națională sunt:


DOBRE Andreea Maria (Școala gimnazială „Eugen Ionescu”)
LOGOFĂTU Gabriela Patricia (Școala gimnazială „Eugen Ionescu”)
MĂRGHEANU Cristina Andreea (Școala gimnazială „Eugen Ionescu”)
ȘTEFĂNESCU Anastasia (Școala gimnazială „Eugen Ionescu”)
ȚOLU Diana (Școala gimnazială „Eugen Ionescu”)
VASILE Alexandru Gabriel (Școala gimnazială „Eugen Ionescu”)
NICA Mioara Raluca (Școala gimnazială „Constantin Brâncoveanu”)
MÎNZALĂ Andreea Gabriela (Colegiul Național „Ion Minulescu”)
ȘTEFU Teodora (Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”)

Dacă proiectul va primi aprobarea consilierilor, elevii excepționali vor fi invitați săptămâna viitoare la sediul Primăriei Slatina, pentru a fi felicitați de edilul Emil Moț.
Autoritățile vor să îi premieze și pe Vlad Coneschi, Robert Vădăstreanu și Gabriel Constantinescu, cei care au câștigat locul I la Olimpiada Națională de Robotică, desfășurată în iunie. În afară de aceste premii speciale, toți elevii cu rezultate foarte bune la școală și la concursuri sunt recompensați anual de Primăria Slatina, în cadrul galei Laureaților, organizate la începutul fiecărui an.
Reprezentanții municipalității au mai precizat că obținerea de rezultate școlare trebuie încurajată nu doar prin oferirea de condiții educative moderne, ci și prin recunoașterea eforturilor elevilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019