Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua în care dascălii au dat examen
11.07.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 183

Dascălii aflați în căutarea unui loc la catedră au susținut astăzi concursul de titularizare. Sunt sub 20 de locuri pe perioadă nedeterminată și peste 600 pentru suplinitori, iar sute de cadre didactice au participat la examen.


 585 de candidaţi au susținut proba scrisă din cadrul concursului de titularizare în cele trei centre de examen organizate la Slatina. În județul Olt sunt disponibile doar 16 locuri titularizabile. În schimb, catedre vacante pe perioadă determinată sunt 670, mai multe decât numărul candidaților.
Cele mai multe posturi scoase la concurs în județul Olt sunt pentru specializările învățători, educatori și informatică.
Ca să ocupe un post titularizabil în învățământ, cei care au susținut concursul trebuie să obțină o notă peste 7. Pentru suplinire, candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5. Rezultatele vor fi afișate pe 17 iulie. Cei nemulțumiți de note vor putea face contestații în zilele de 17 și 18 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie aflate pe 24 iulie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018