Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vădăstreanu, aur la Mathematical Grammar School CUP
28.06.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 2807

Robert Vădăstreanu își reconfirmă valoarea. Elevul Colegiului Național Radu Greceanu a cucerit astăzi medalia de aur la secțiunea informatică, într-un concurs internațional. Alături de alți trei elevi din Slatina, olimpicul pasionat de robotică, matematică, fizică și informatică a reprezentat România la o prestigioasă competiție multidisciplinară, desfășurată în Serbia.


 Patru elevi din Slatina au reprezentat România la o competiție multidisciplinară care s-a desfășurat zilele acestea în Serbia. Este vorba despre cei doi campioni naționali la robotică, Robert Vădăstreanu, de la Colegiul Național „Radu Greceanu”, și Vlad Coneschi de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu”, și de reprezentanții Colegiului Național „Ion Minulescu”, Dan Borăscu și Marius Militaru, olimpici naționali la matematică. Robert Vădăstreanu a reușit să cucerească medalia de aur la secțiunea informatică, dar sunt așteptate și alte rezultate bune ale celorlalți membri ai echipajului slătinean.
Cei patru elevi slătineni au fost pregătiți în cadrul Centrului Judeţean de Excelenţă Olt de profesorii Aurel Chiriță la matematică, Cristian Miu, la fizică, și Doru Popescu, la informatică. Participarea la acest concurs internațional a fost posibilă datorită Primăriei Slatina, care a sponsorizat deplasarea elevilor în Serbia. La competiție au participat elevi din 12 țări europene, iar România a fost prezentă în concurs cu opt echipaje. Premierea va avea loc în Parlamentul Serbiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE