Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Diana Țolu, aur la Balcaniada de Matematică
26.06.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 3872

Rezultat de excepție obținut de eleva Diana Țolu într-o competiție internațională. Adolescenta din Slatina a cucerit medalia de aur la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori, încununând cu acest rezultat un an școlar excelent.


 Cinci medalii de aur și o medalie de bronz reprezintă palmaresul lotului olimpic de juniori al României la a XXII-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Matematică pentru Juniori, desfășurată în perioada 19 - 24 iunie, în Grecia. Datorită acestor rezultate, România s-a situat pe primul loc în clasamentul pe națiuni. Din echipa României a făcut parte și Diana Țolu, absolventă a Școlii Gimnaziale Eugen Ionescu. Slătineanca s-a întors de la Balcaniadă cu medalia de aur.
Diana Țolu spune că interesul ei pentru matematică a apărut din primul an de școală.
Diana a încheiat cu succes ciclul gimnazial de învățământ. A obținut media zece la Evaluarea Națională, iar din toamnă va învăța la Liceul Internaţional de Matematică din București. Iar peste patru ani va studia tot matematica, la una dintre prestigioasele universități din Statele Unite ale Americii.
Strălucita elevă este mândră că este absolventă a Școlii Eugen Ionescu. Și, oriunde ar merge în lume, va păstra în inima sa toate momentele frumoase petrecute alături de colegii și profesorii săi.
Televiziunea Olt Tv o felicită pe această tânără genială pentru rezultatele deosebite. Suntem mândri de tine, Diana! Mult succes mai departe!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE