Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Studenții de ieri, agricultorii de mâine
15.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 392

O nouă promoție a absolvit cursurile Facultății de Management și Inginerie Economică din Slatina. Festivitatea a avut loc astăzi, iar emoțiile i-au cuprins atât pe studenți, dar și pe părinți și cadrele didactice. La eveniment au fost prezenți decanul facultății, dar și reprezentanți ai Consiliului Județean Olt și Primăriei Slatina.


 Au fost momente încărcate de emoție, astăzi, pentru cei 63 de absolvenți ai Facultății de Management și Inginerie Economică din Slatina. A avut loc festivitatea de absolvire, la care au participat numeroși invitați.
Emoționați, absolvenții au spus că au un singur regret: faptul că cei patru ani de studiu au trecut prea repede.

În mâinile acestor absolvenți poate sta viitorul județului Olt în ceea ce privește agricultura, sunt de părere autoritățile.
Aceasta este cea de-a 15-a promoție a Facultății de Management și Inginerie Economică din Slatina, cu peste 3.000 de absolvenți.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018