Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un examen altfel, la USAMV Slatina
11.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 401

Prune uscate, prăjituri și dulceață din prune, dulciuri, miere, vin, preparate din carne, dar și legume au fost prezentate astăzi de studenții Facultății de Management și Inginerie Economică din Slatina. A fost un examen altfel, prin care elevii au promovat produsele bio și pe cele tradiționale, dar au și învățat cum își pot deschide propria afacere. La eveniment a fost prezent și Toma Dinu, decanul Facultăţii de Ma¬nagement, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Bucureşti.


 Un altfel de examen s-a desfășurat, astăzi, la Facultatea de Management și Inginerie Economică din Slatina. Studenții din anul III au venit în fața profesorilor cu produse tradiționale și bio, pe care le-au prezentat și le-au oferit pentru degustare.
Fiecare student și-a lăudat produsele expuse.
Prezent la acest examen, decanul Facultăţii de Ma¬nagement, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Bucureşti i-a felicitat pe studenți pentru ideile lor.
Facultatea din Slatina are 500 de studenți, în specializările management și inginerie economică și management în alimentație publică și agroturism.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019