Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emoții și speranțe, la Disney Cup
07.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 341

A fost o zi mare pentru cei peste 1.000 de copii de gimnaziu care au participat la Disney Cup. Emoționați, nerăbdători să vadă subiectele, au avut speranța că vor răspunde corect la toate întrebările. Cine nu și-ar dori o excursie la marele parc de distracții Disneyland, din Paris? Câștigătorii vor fi anunțați în cel mult două săptămâni.


 Sălile de clasă care au găzduit ediția a XII-a a Disney Cup au fost astăzi locul în care s-au adunat copii isteți, dornici să pornească în excursie la Disneyland, oferită an de an de Primăria Slatina. Concursul s-a ținut în toate cele 12 unități de învățământ din oraș, iar numărul participanților a fost și de data aceasta foarte mare.

Emoțiile au fost mari pentru toți concurenții, fie că au participat pentru prima dată, fie că au încercat și în anii trecuți să obțină marele premiu.
Doar 20 de minute au avut la dispoziție elevii să răspundă corect la cât mai multe din cele 40 de întrebări. La finalul probei de foc, părerile despre dificultatea subiectelor au fost împărțite.
De organizarea acestei ediții s-au ocupat atât cadrele didactice cât și reprezentanții municipalității, care au mobilizat angajați ai mai multor direcții din subordine.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018