Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emoții și speranțe, la Disney Cup
07.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 358

A fost o zi mare pentru cei peste 1.000 de copii de gimnaziu care au participat la Disney Cup. Emoționați, nerăbdători să vadă subiectele, au avut speranța că vor răspunde corect la toate întrebările. Cine nu și-ar dori o excursie la marele parc de distracții Disneyland, din Paris? Câștigătorii vor fi anunțați în cel mult două săptămâni.


 Sălile de clasă care au găzduit ediția a XII-a a Disney Cup au fost astăzi locul în care s-au adunat copii isteți, dornici să pornească în excursie la Disneyland, oferită an de an de Primăria Slatina. Concursul s-a ținut în toate cele 12 unități de învățământ din oraș, iar numărul participanților a fost și de data aceasta foarte mare.

Emoțiile au fost mari pentru toți concurenții, fie că au participat pentru prima dată, fie că au încercat și în anii trecuți să obțină marele premiu.
Doar 20 de minute au avut la dispoziție elevii să răspundă corect la cât mai multe din cele 40 de întrebări. La finalul probei de foc, părerile despre dificultatea subiectelor au fost împărțite.
De organizarea acestei ediții s-au ocupat atât cadrele didactice cât și reprezentanții municipalității, care au mobilizat angajați ai mai multor direcții din subordine.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018