Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătiți să devină liceeni
06.06.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 653

Au facut un ultim tur prin clasa în care au învățat și pe coridoarele pline de amintiri și s-au îndreptat spre curtea școlii, locul în care a avut loc ultima oră de dirigenție, într-un cadru special. Vorbim despre absolvenții clasei a VIII-a ai Școlii Gimnaziale Ștefan Protopopescu din Slatina.


 Îmbrăcați în straie festive, absolvenții și-au făcut apariția pe notele solemnele ale eternului Gaudeamus. Colegii lor mai mici îi aşteptau cu mari emoţii alături de profesori și părinţi.
Copleșiți de emoții, cei doi profesori diriginți ai acestor elevi, Nicoleta Florea și Ioan Man, au susținut cea mai grea lecție de dirigenție în fața elevilor. Iar șeful acestei promoții le-a mulțumit dascălilor, în numele tuturor colegilor, pentru felul în care le-au îndrumat pașii pe drumul cunoașterii.
În cadrul festivității, cei 34 de adolescenți au primit diplome de absolvire. Iar ei au înmânat cheia școlii, absolvenților de clasa a IV-a. Cei mici le-au urat succes la Evaluarea Națională.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019