Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Informare acasă, siguranță în lume”
06.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 957

Reprezentanți ai Ministerului Românilor de Pretutindeni au venit astăzi la Slatina să transmită tinerilor, profesorilor și părinților un mesaj esențial pentru siguranța lor: să se informeze temeinic, înainte să plece în străinătate, la studii sau la muncă. Această acțiune a avut loc în cadrul unei campanii derulate la nivel național, „Informare acasă, siguranță în lume”.


 Amfiteatrul Colegiului Național „Ion Minulescu” a găzduit astăzi un simpozion derulat de Ministerul Românilor de Pretutindeni, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt, având ca parteneri mai multe instituții din județ. Tinerii, elevi sau studenți, dar și dascălii lor, precum și reprezentanți ai Consiliului Județean al Părinților au aflat ce trebuie să facă, înainte să plece în străinătate.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au primit cu brațele deschise această campanie de informare și vor avea grijă să transmită tot ce au aflat către un număr cât mai mare de elevi.
Șefii instituțiilor partenere le-au explicat celor prezenți cât de important este să apeleze în primul rând la serviciile pe care le oferă fiecare, înainte să se lase conduși de o informație pe care o găsesc în mediul on-line.
Din partea Consiliului Județean al Părinților a fost transmis, în cadrul simpozionului, un mesaj de apropiere a familiei față de tinerii care vor să plece în străinătate.
Iar profesorii și elevii participanți au apreciat inițiativa celor de la Ministerul Românilor de Pretutindeni.
Campanii de informare similare se desfășoară, în această perioadă, în toate județele țării.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE