Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fascinați de știința cifrelor
29.05.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 178

Faza județeană a olimpiadei de matematică s-a încheiat cu succes pentru elevii slătineni de clasa a IV-a. Zeci de copii au reușit să obțină punctajul maxim la acest concurs, arătând că efortul lor a meritat. Munca depusă la școală, dar și acasă, împreună cu dascălii și părinții, și-a arătat acum roadele.


 57 de elevi slătineni de clasa a IV-a au rezolvat perfect subiectele primite la olimpiada județeană de matematică, obținând 100 de puncte. Au muncit din greu ca să ajungă aici, dar efortul lor a fost răsplătit cu nota maximă.
Despre cât de greu și de frumos este să studiezi știința cifrelor, dar și despre dezamăgiri, ne-au vorbit și doi elevi care au participat la concursul județean „Danubius”.
Elevii care au obținut 100 de puncte la olimpiada județeană de matematică au fost îndrumați de învățătoarele Elena Câciu, Virginia Cioabă, Cornelia Șerpou, Elena Cârciumaru și Mariana Vladu. Felicitări, tuturor!

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024