Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare
21.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2579

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.


 În zi de mare sărbătoare, când creștinătatea îi celebrează pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slatina au marcat și ziua școlii. Îmbrăcați în haine de sărbătoare, cei mici au rostit de pe scenă cuvintele de bun venit, în versuri emoționante.
Invitați de onoare la acest moment aniversar au fost inspectorul școlar general, Adrian Bărbulete, consilierul local Ion Vătrai, și alți reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean.
Imnul Slatinei și imnul școlii au răsunat din glasurile cristaline ale copiilor.

Elevii care au obținut rezultate bune la olimpiadele școlare au fost felicitați de conducerea școlii, în fața a sute de colegi.
Organizatorii au avut grijă ca manifestările de astăzi să rămână în amintirea elevilor, profesorilor și părinților care au luat parte la eveniment. Așa că s-au implicat în organizarea unor momente artistice frumoase și realizarea unei coregrafii cu baloane.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018