Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare
21.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2731

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.


 În zi de mare sărbătoare, când creștinătatea îi celebrează pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slatina au marcat și ziua școlii. Îmbrăcați în haine de sărbătoare, cei mici au rostit de pe scenă cuvintele de bun venit, în versuri emoționante.
Invitați de onoare la acest moment aniversar au fost inspectorul școlar general, Adrian Bărbulete, consilierul local Ion Vătrai, și alți reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean.
Imnul Slatinei și imnul școlii au răsunat din glasurile cristaline ale copiilor.

Elevii care au obținut rezultate bune la olimpiadele școlare au fost felicitați de conducerea școlii, în fața a sute de colegi.
Organizatorii au avut grijă ca manifestările de astăzi să rămână în amintirea elevilor, profesorilor și părinților care au luat parte la eveniment. Așa că s-au implicat în organizarea unor momente artistice frumoase și realizarea unei coregrafii cu baloane.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019