Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Porți deschise la Școala Postliceală Sanitară
17.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 417

Este Ziua Porților Deschise la Școala Postliceală Sanitară din Slatina. Elevi de liceu, absolvenți, dar și simpli cetățeni pot să viziteze instituția de învățământ, care de-a lungul timpului a pregătit sute asistenți ce lucrează în diferite unități medicale. Cu această ocazie a fost prezentată și oferita educațională pentru anul școlar următor.


 În cadrul săptămânii „Școala Altfel”, reprezentanții Școlii Postliceale Sanitare Satina organizează, astăzi și mâine, Ziua Porților Deschise. Sunt invitați, în special, elevi din toate liceele din județ, dar și tineri cu sau fără diplomă de bacalaureat, care doresc să urmeze o carieră medicală. Astăzi, cursanții au participat la o lecție de acordare a primului ajutor medical.
Cursurile Școlii Postliceale Sanitare Slatina durează trei ani, iar la final absolvenții își pot găsi ușor un loc de muncă. Anul trecut, unitatea de învățământ a împlinit 25 de ani de existență, cu aproape 2.000 de absolvenți.
Unitatea de învățământ are laboratoare moderne, săli de clasă dotate corespunzător, dar și săli unde elevii învață cum să salveze viața unui om.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018