Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătire intensivă pentru Bac și Evaluare
15.05.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 185

Pregătirile pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat au intrat în linie dreaptă. În mai puțin de o lună, mii de elevi din județul Olt vor susține cele două examene. Până atunci, în școli se face pregătire suplimentară la disciplinele de concurs.


 A fost dezastru la ultima simulare a examenului de Bacalaureat, în județul Olt. 38,88% a fost procentul de promovare înregistrat de elevii de clasa a XII. La Evaluarea Naţională, la română a fost o promovabilitate de 66%, iar la matematică 33%. Procentele i-au îngrijorat pe reprezentanții Inspectoratului Școlar, așa că au impus un plan de măsuri pentru îmbunătățirea rezultatelor.
Anul trecut, la Evaluarea Națională procentul de promovabilitate a fost de 56%. În schimb, doar 45% dintre liceenii olteni au reușit să ia Bacalaureatul. Au existat și patru licee teoretice și șase licee tehnice din județ în care promovabilitatea a fost zero.
Planul de măsuri stabilit de Inspectoratul Școlar Județean a fost prezentat astăzi în cadrul unei ședințe a Colegiului Prefectural.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE