Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Premii pentru olimpicii de la „Minulescu”
14.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 850

Într-o zi de mare sărbătoare pentru una din cele mai prestigioase unități de învățământ din județ, atenția organizatorilor s-a îndreptat către olimpicii de la „Minulescu”. Copii pentru care matematica, limba română, informatica, limbile străine, geografia, lectura sau lingvistica nu au secrete. Cu toții au fost premiați astăzi, în amfiteatrul liceului, în aplauzele colegilor și ale dascălilor care îi pregătesc.


 „Calitate, Notorietate, Inteligență și Merit” sunt cuvintele mari care formează moto-ul celor de la „Minulescu”. Rezultatele elevilor se ridică și ele la nivelul acestei descrieri, care nu reprezintă o simplă înșiruire de vorbe. La Colegiul „Ion Minulescu” studiază zeci de copii care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade școlare de nivel național, iar pentru ei conducerea școlii a organizat astăzi o festivitate de premiere.

Delia Dumitrescu, elevă în cala a IX-a, s-a calificat la balcaniada de Geografie, organizată anul acesta de România, luna viitoare, la Iași.
În clasa a V-a, Luca Popa se pregătește intens să obțină un loc fruntaș la olimpiadele de matematică și informatică, la care s-a calificat.
Iar Maria Manolache povestește cum a reușit să se claseze printre primii la Olimpiada Națională de Limba Română.
Modestă, Bianca Scarlat își dorește să câștige cât mai multe premii la concursurile de limba germană și performanțe similare la cele de engleză.
Ei, dar și ceilalți elevi merituoși de la „Minulescu” au beneficiat și de aprecierea reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, care au participat la festivitatea de premiere.
Cei 59 de olimpici naționali ai Colegiului „Ion Minulescu” au primit premii în bani de câte 423 de lei fiecare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE