Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Bucuroși, în clase noi
14.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 993

Cel mai mult s-au bucurat de noile săli de clasă profesorii și elevii Colegiului „Ion Minulescu”. Vor scăpa de înghesuiala din sălile corpului principal, în care copiii învățau în schimburi, până seara târziu. În plus, dascălii își vor putea organiza mai eficient orele de pregătire suplimentară, cu cele 12 săli de clasă ce vor fi date în funcțiune de anul viitor.


 După tăierea panglicii, clădirea nouă de la „Ion Minulescu” a fost vizitată de profesori de gimnaziu, dar și de elevi care vor studia aici. Au clase noi, luminoase și spațioase, separate de cele în care învață liceenii. Pentru copii, clădirea nouă garantează că vor învăța cu toții dimineața.

Dascălii sunt și ei nerăbdători să susțină primele ore în noile săli de clasă. De acum, și pregătirea suplimentară a elevilor se va desfășura în condiții mult mai bune.
Clădirea nouă este funcțională și va fi dată în folosință de la începutul anului școlar următor. Până atunci va fi închis coridorul suspendat care leagă imobilul de corpul principal al unității de învățământ.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018