Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bucuroși, în clase noi
14.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1016

Cel mai mult s-au bucurat de noile săli de clasă profesorii și elevii Colegiului „Ion Minulescu”. Vor scăpa de înghesuiala din sălile corpului principal, în care copiii învățau în schimburi, până seara târziu. În plus, dascălii își vor putea organiza mai eficient orele de pregătire suplimentară, cu cele 12 săli de clasă ce vor fi date în funcțiune de anul viitor.


 După tăierea panglicii, clădirea nouă de la „Ion Minulescu” a fost vizitată de profesori de gimnaziu, dar și de elevi care vor studia aici. Au clase noi, luminoase și spațioase, separate de cele în care învață liceenii. Pentru copii, clădirea nouă garantează că vor învăța cu toții dimineața.

Dascălii sunt și ei nerăbdători să susțină primele ore în noile săli de clasă. De acum, și pregătirea suplimentară a elevilor se va desfășura în condiții mult mai bune.
Clădirea nouă este funcțională și va fi dată în folosință de la începutul anului școlar următor. Până atunci va fi închis coridorul suspendat care leagă imobilul de corpul principal al unității de învățământ.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019