Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Minulescu”, un colegiu tot mai mare
14.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2035

Colegiul Național „Ion Minulescu” a sărbătorit astăzi 97 de ani de existență, moment care a fost marcat și prin inaugurarea corpului nou de clădire, care va găzdui clasele de gimnaziu. Imobilul, construit de Primăria Slatina cu fonduri proprii, înseamnă în primul rând renunțarea la învățământul în schimburi, care crea atâtea probleme elevilor și dascălilor.


A fost zi de mare sărbătoare pentru toată suflarea Colegiului Național „Ion Minulescu”, din Slatina. La ceas aniversar, când s-au împlinit 46 de ani de când instituția de învățământ poartă numele marelui poet și la 97 de ani de la înființare, copiii și dascălii au primit cel mai frumos cadou. Un corp de clădire nou, cu săli de clasă moderne și luminoase. Inaugurarea a avut loc în prezența primarului Emil Moț, a președintelui Consiliului Județean, Marius Oprescu, prefectului Silviu Neacșu și inspectorului școlar general, Adrian Bărbulete. Momentul a fost deschis de discursul fascinant al unei eleve.

Invitații au fost apoi conduși să vadă clădirea nouă și dotările de care aceasta dispune. Au fost mulțumiți să vadă că elevii care vor învăța aici vor avea parte de cele mai bune condiții.
Noua clădire, inaugurată astăzi la „Minulescu”, obligă municipalitatea la încă o investiție în cadrul unității de învățământ, anunțată astăzi în premieră de primarul Emil Moț.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018