Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Minulescu”, un colegiu tot mai mare
14.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2106

Colegiul Național „Ion Minulescu” a sărbătorit astăzi 97 de ani de existență, moment care a fost marcat și prin inaugurarea corpului nou de clădire, care va găzdui clasele de gimnaziu. Imobilul, construit de Primăria Slatina cu fonduri proprii, înseamnă în primul rând renunțarea la învățământul în schimburi, care crea atâtea probleme elevilor și dascălilor.


A fost zi de mare sărbătoare pentru toată suflarea Colegiului Național „Ion Minulescu”, din Slatina. La ceas aniversar, când s-au împlinit 46 de ani de când instituția de învățământ poartă numele marelui poet și la 97 de ani de la înființare, copiii și dascălii au primit cel mai frumos cadou. Un corp de clădire nou, cu săli de clasă moderne și luminoase. Inaugurarea a avut loc în prezența primarului Emil Moț, a președintelui Consiliului Județean, Marius Oprescu, prefectului Silviu Neacșu și inspectorului școlar general, Adrian Bărbulete. Momentul a fost deschis de discursul fascinant al unei eleve.

Invitații au fost apoi conduși să vadă clădirea nouă și dotările de care aceasta dispune. Au fost mulțumiți să vadă că elevii care vor învăța aici vor avea parte de cele mai bune condiții.
Noua clădire, inaugurată astăzi la „Minulescu”, obligă municipalitatea la încă o investiție în cadrul unității de învățământ, anunțată astăzi în premieră de primarul Emil Moț.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019