Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Joc”, la prima ediție
14.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 143

Liceeni actori din județul nostru și-au demonstrat talentul în cadrul primei ediții a Festivalului județean de teatru pentru elevi „Joc”. Cultivarea în rândul elevilor a dorinței de a participa la manifestări cultural-artistice și promovarea în vederea lărgirii orizontului cultural al acestora sunt scopurile principale ale acestui concurs.


 Au fost 11 reprezentații în cadrul a două secțiuni pentru elevii care au participat la un concurs dedicat liceenilor. Competiția a fost organizată de catedra de Limba și literatura română de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.
Cu talent, dar și multă muncă, cu toții au dorit să demonstreze că pot fi buni actori.
Organizatorii vor ca acest festival să devină o tradiție.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018