Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Joc”, la prima ediție
14.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 179

Liceeni actori din județul nostru și-au demonstrat talentul în cadrul primei ediții a Festivalului județean de teatru pentru elevi „Joc”. Cultivarea în rândul elevilor a dorinței de a participa la manifestări cultural-artistice și promovarea în vederea lărgirii orizontului cultural al acestora sunt scopurile principale ale acestui concurs.


 Au fost 11 reprezentații în cadrul a două secțiuni pentru elevii care au participat la un concurs dedicat liceenilor. Competiția a fost organizată de catedra de Limba și literatura română de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.
Cu talent, dar și multă muncă, cu toții au dorit să demonstreze că pot fi buni actori.
Organizatorii vor ca acest festival să devină o tradiție.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019