Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Prezent! Nonviolent!”
10.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 124

Violența, absenteismul și abandonul școlar. Trei subiecte sensibile care din păcate există. Pentru a stopa aceste fenomene, zeci de elevi și profesori au participat astăzi la cea de-a doua ediție a simpozionului „Prezent! Nonviolent!”, eveniment în cadrul căruia copiii și-au exprimat dorința de a trăi într-o lume mai bună, o lume mai competitivă, fără violență.


 Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina a găzduit astăzi o nouă ediție a simpozionului „Prezent! Nonviolent!”, organizat de Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Olt, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Olt. În cadrul acestui eveniment s-au premiat cele mai bune materiale realizate de elevii din Olt în cele patru secțiuni ale concursului.
Tot în cadrul acestui simpozion s-au desemnat câștigătorii concursurilor „Exploratori în lumea emoțiilor” și „Stop bullying!”, proiecte implementate de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Cluj.
În tonul acestui simpozion a fost și reprezentația trupei de teatru ReGe a Colegiului Național „Radu Greceanu”, cu piesa „Carnavalul cuvintelor”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE