Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Prezent! Nonviolent!”
10.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 115

Violența, absenteismul și abandonul școlar. Trei subiecte sensibile care din păcate există. Pentru a stopa aceste fenomene, zeci de elevi și profesori au participat astăzi la cea de-a doua ediție a simpozionului „Prezent! Nonviolent!”, eveniment în cadrul căruia copiii și-au exprimat dorința de a trăi într-o lume mai bună, o lume mai competitivă, fără violență.


 Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina a găzduit astăzi o nouă ediție a simpozionului „Prezent! Nonviolent!”, organizat de Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Olt, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Olt. În cadrul acestui eveniment s-au premiat cele mai bune materiale realizate de elevii din Olt în cele patru secțiuni ale concursului.
Tot în cadrul acestui simpozion s-au desemnat câștigătorii concursurilor „Exploratori în lumea emoțiilor” și „Stop bullying!”, proiecte implementate de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Cluj.
În tonul acestui simpozion a fost și reprezentația trupei de teatru ReGe a Colegiului Național „Radu Greceanu”, cu piesa „Carnavalul cuvintelor”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018