Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Prezent! Nonviolent!”
10.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 134

Violența, absenteismul și abandonul școlar. Trei subiecte sensibile care din păcate există. Pentru a stopa aceste fenomene, zeci de elevi și profesori au participat astăzi la cea de-a doua ediție a simpozionului „Prezent! Nonviolent!”, eveniment în cadrul căruia copiii și-au exprimat dorința de a trăi într-o lume mai bună, o lume mai competitivă, fără violență.


 Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina a găzduit astăzi o nouă ediție a simpozionului „Prezent! Nonviolent!”, organizat de Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Olt, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Olt. În cadrul acestui eveniment s-au premiat cele mai bune materiale realizate de elevii din Olt în cele patru secțiuni ale concursului.
Tot în cadrul acestui simpozion s-au desemnat câștigătorii concursurilor „Exploratori în lumea emoțiilor” și „Stop bullying!”, proiecte implementate de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Cluj.
În tonul acestui simpozion a fost și reprezentația trupei de teatru ReGe a Colegiului Național „Radu Greceanu”, cu piesa „Carnavalul cuvintelor”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019