Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Minulescu – învățământ de cinci stele
09.05.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 4321

Calitate, notorietate, inteligență, merit. Sunt cuvintele care definesc una dintre cele mai bune unități de învățământ din județul Olt. Pe 14 mai, Colegiul Național Ion Minulescu din Slatina sărbătorește 97 de ani de existență și își deschide porțile pentru vizitatori.


 14 mai este ziua în care renumita școală din Slatina a luat numele poetului Ion Minulescu, în anul 1973. Înființată în 1921, sub denumirea „Liceul de fete”, școala a trecut de-a lungul timpului printr-o serie de transformări. Din 2009 deține certificatul de „Şcoală Europeană”, ca semn al recunoaşterii contribuţiei şcolilor româneşti la sprijinirea eforturilor de integrare în Uniunea Europeană.
An de an, sute de elevi aleg să studieze în renumitul colegiu slătinean. Profesorii de excepție și investițiile permanente în infrastructura școlii reprezintă rețeta de succes a Colegiului Național Ion Minulescu. S-a construit mult aici în ultimul an, iar acesta este un alt motiv pentru care școala își deschide porțile pentru vizitatori.
La evenimentul festiv, printre invitați se vor afla reprezentanții administrației locale și județene, dar și elevi de clasa a VIII-a din Slatina, viitori liceeni ai colegiului.
În programul manifestărilor dedicate Zilei Colegiului, organizatorii au înscris anul acesta o sesiune de comunicări științifice și un spectacol de teatru. Va fi și un moment festiv în care vor fi premiați cei 59 de elevi cu rezultate deosebite la etapele naționale ale olimpiadelor școlare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE