Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Campionii cunoașterii
08.05.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 551

Două colegii și o școală din Slatina au colaborat pentru a organiza un concurs de cultură generală dedicat elevilor din clasele primare. Aflați la început pe drumul cunoașterii, copiii sunt entuziasmați să participe la astfel de competiții. Diplomele și medaliile îi motivează să învețe cât mai mult, pentru a demonstra că sunt cei mai buni.


 Peste 1.000 de copii din județele Olt și Vâlcea au venit la Colegiul Național Ion Minulescu pentru a participa la una dintre cele mai populare competiții de cultură generală, dedicată elevilor din clasele primare. Concursul a ajuns la cea de-a patra ediție, școala organizatoare avându-i ca parteneri pe cei de la Colegiul Național Vocațional Nicolae Titulescu și Școala Generală Constantin Brâncoveanu.
Micuții concurenți s-au concentrat la maximum și au reușit să rezolve majoritatea cerințelor de pe foaia de concurs.

La finalul competiției, elevii cu cele mai bune rezultate au primit diplome și medalii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018