Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Campionii cunoașterii
08.05.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 598

Două colegii și o școală din Slatina au colaborat pentru a organiza un concurs de cultură generală dedicat elevilor din clasele primare. Aflați la început pe drumul cunoașterii, copiii sunt entuziasmați să participe la astfel de competiții. Diplomele și medaliile îi motivează să învețe cât mai mult, pentru a demonstra că sunt cei mai buni.


 Peste 1.000 de copii din județele Olt și Vâlcea au venit la Colegiul Național Ion Minulescu pentru a participa la una dintre cele mai populare competiții de cultură generală, dedicată elevilor din clasele primare. Concursul a ajuns la cea de-a patra ediție, școala organizatoare avându-i ca parteneri pe cei de la Colegiul Național Vocațional Nicolae Titulescu și Școala Generală Constantin Brâncoveanu.
Micuții concurenți s-au concentrat la maximum și au reușit să rezolve majoritatea cerințelor de pe foaia de concurs.

La finalul competiției, elevii cu cele mai bune rezultate au primit diplome și medalii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019