Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Formați pentru After School
04.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1232

Zeci de dascăli din învățământul primar au participat cu interes la un curs de formare în domeniul After School. Au aflat de la specialiști noi metode ce pot fi abordate în lucrul cu elevii în cadrul acestui program.


 Cursul de formare a fost organizat de Casa Corpului Didactic, în parteneriat cu Asociația Terre des Hommes din Elveția. Programul de educare a cadrelor didactice face parte din cadrul proiectului ”zefiR.Împreună pentru puterea de acțiune”.
After School este un program în care copiii desfășoară diverse activități după încheierea cursurilor școlare. În județul Olt, programul are o arie de acoperire foarte mică. Sistemul funcționează în acest moment în numai zece școli din Slatina, Caracal și Balș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018