Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Formați pentru After School
04.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1137

Zeci de dascăli din învățământul primar au participat cu interes la un curs de formare în domeniul After School. Au aflat de la specialiști noi metode ce pot fi abordate în lucrul cu elevii în cadrul acestui program.


 Cursul de formare a fost organizat de Casa Corpului Didactic, în parteneriat cu Asociația Terre des Hommes din Elveția. Programul de educare a cadrelor didactice face parte din cadrul proiectului ”zefiR.Împreună pentru puterea de acțiune”.
After School este un program în care copiii desfășoară diverse activități după încheierea cursurilor școlare. În județul Olt, programul are o arie de acoperire foarte mică. Sistemul funcționează în acest moment în numai zece școli din Slatina, Caracal și Balș.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018