Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Formați pentru After School
04.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1285

Zeci de dascăli din învățământul primar au participat cu interes la un curs de formare în domeniul After School. Au aflat de la specialiști noi metode ce pot fi abordate în lucrul cu elevii în cadrul acestui program.


 Cursul de formare a fost organizat de Casa Corpului Didactic, în parteneriat cu Asociația Terre des Hommes din Elveția. Programul de educare a cadrelor didactice face parte din cadrul proiectului ”zefiR.Împreună pentru puterea de acțiune”.
After School este un program în care copiii desfășoară diverse activități după încheierea cursurilor școlare. În județul Olt, programul are o arie de acoperire foarte mică. Sistemul funcționează în acest moment în numai zece școli din Slatina, Caracal și Balș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019