Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Formați pentru After School
04.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1206

Zeci de dascăli din învățământul primar au participat cu interes la un curs de formare în domeniul After School. Au aflat de la specialiști noi metode ce pot fi abordate în lucrul cu elevii în cadrul acestui program.


 Cursul de formare a fost organizat de Casa Corpului Didactic, în parteneriat cu Asociația Terre des Hommes din Elveția. Programul de educare a cadrelor didactice face parte din cadrul proiectului ”zefiR.Împreună pentru puterea de acțiune”.
After School este un program în care copiii desfășoară diverse activități după încheierea cursurilor școlare. În județul Olt, programul are o arie de acoperire foarte mică. Sistemul funcționează în acest moment în numai zece școli din Slatina, Caracal și Balș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018