Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Material didactic modern la Radu Greceanu
03.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 212

Asociația Radu Greceanu se implică tot mai mult în viața colegiului slătinean. Cu ajutorul unor sponsori, 20 de săli de clasă au fost dotate cu videoproiectoare. Astfel, liceenii vor avea parte acum de ore mult mai atractive.


 „Slatina-trecut și prezent” se numește cel mai nou proiect realizat de Asociația Radu Greceanu. Membrii ei au reușit să realizeze cu succes încă o faptă bună în colegiul slătinean. Cu bani de la Primărie și de la câteva firme private, au putut să achiziționeze 20 de videoproiectoare.
Liceenii slătineni sunt încântați de noile videoproiectoare, iar profesorii spun că în permanență este nevoie de material didactic modern.
Dotările cu mijloace audio-video vor continua și pentru sălile din căminul-internat și din cantină, promit membrii Asociației Radu Greceanu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018