Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Material didactic modern la Radu Greceanu
03.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 215

Asociația Radu Greceanu se implică tot mai mult în viața colegiului slătinean. Cu ajutorul unor sponsori, 20 de săli de clasă au fost dotate cu videoproiectoare. Astfel, liceenii vor avea parte acum de ore mult mai atractive.


 „Slatina-trecut și prezent” se numește cel mai nou proiect realizat de Asociația Radu Greceanu. Membrii ei au reușit să realizeze cu succes încă o faptă bună în colegiul slătinean. Cu bani de la Primărie și de la câteva firme private, au putut să achiziționeze 20 de videoproiectoare.
Liceenii slătineni sunt încântați de noile videoproiectoare, iar profesorii spun că în permanență este nevoie de material didactic modern.
Dotările cu mijloace audio-video vor continua și pentru sălile din căminul-internat și din cantină, promit membrii Asociației Radu Greceanu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018