Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Material didactic modern la Radu Greceanu
03.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 192

Asociația Radu Greceanu se implică tot mai mult în viața colegiului slătinean. Cu ajutorul unor sponsori, 20 de săli de clasă au fost dotate cu videoproiectoare. Astfel, liceenii vor avea parte acum de ore mult mai atractive.


 „Slatina-trecut și prezent” se numește cel mai nou proiect realizat de Asociația Radu Greceanu. Membrii ei au reușit să realizeze cu succes încă o faptă bună în colegiul slătinean. Cu bani de la Primărie și de la câteva firme private, au putut să achiziționeze 20 de videoproiectoare.
Liceenii slătineni sunt încântați de noile videoproiectoare, iar profesorii spun că în permanență este nevoie de material didactic modern.
Dotările cu mijloace audio-video vor continua și pentru sălile din căminul-internat și din cantină, promit membrii Asociației Radu Greceanu.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018