Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
BAC 2018: Dezastru la simulare
03.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 766

Dacă ar susține astăzi examenul de Bacalaureat, mai mult de jumătate din elevii olteni nu ar reuși să îl treacă. Rezultatele obținute la ultima simulare sunt îngrijorătoare, spun reprezentanții învățământului. Șefii Inspectoratului Școlar au pus deja la punct un plan de măsuri, în speranța că vor reuși să schimbe situația, pe ultima sută de metri.


 A fost dezastru la simularea examenului de Bacalaureat, în județul Olt. 38,88% este procentul de promovare înregistrat de elevii de clasa a XII, cei care, în mai puțin de trei luni, vor susține examenul adevărat. Inspectoratul Școlar a stabilit deja o strategie, pentru îmbunătățirea rezultatelor viitoare.
În planul de măsuri, reprezentanții Inspectoratului Școlar vor să includă și întâlniri cu părinții.
La nivel național, ponderea elevilor de clasa a XII-a cu medii care asigură promovarea la BAC, este de 39,55%. Cele mai mari procente de promovare s-au înregistrat în Iași (50,2%), Cluj (49,8%) și Galați (48,7%). Cele mai slabe rezultate sunt în Călăraşi (25,6%), Giurgiu (25,2%) şi Ilfov (22%).

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019