Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Școala altfel, la ISU Olt
30.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 139

Mașini de intervenție, bărci, echipamente din dotarea pompierilor și demonstrații de stingere a incendiilor. Toate au fost prezentate, zilele acestea, elevilor care au mers în vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, în cadrul programului „Școala altfel”. Copiii au fost încântați să descoperă lumea pompierilor.


 Elevi și preșcolari de la mai multe unități de învățământ din Slatina și din alte localități ale județului i-au vizitat, săptămâna aceaata, pe pompierii olteni. Copiii au putut vedea mașinile de intervenție, dar și cum acționează pompierii pentru a stinge un incendiu.
Fie că au probat echipamente de intervenție, ori s-au urcat în mașinile pompierilor, cei mici au fost fericiți în mijlocul salvatorilor.
În cadrul programului „Școala altfel”, pompierii le-au vorbit elevilor despre prevenirea incendiilor și despre cum să se comporte într-o situație de urgență.
Săptămâna aceasta, elevii au vizitat instituții și societăți comerciale, pentru a afla cât mai multe informații din diferite domenii de activitate, cu scopul de a-și îmbunătăți cunoștințele.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018