Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala altfel, la ISU Olt
30.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 163

Mașini de intervenție, bărci, echipamente din dotarea pompierilor și demonstrații de stingere a incendiilor. Toate au fost prezentate, zilele acestea, elevilor care au mers în vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, în cadrul programului „Școala altfel”. Copiii au fost încântați să descoperă lumea pompierilor.


 Elevi și preșcolari de la mai multe unități de învățământ din Slatina și din alte localități ale județului i-au vizitat, săptămâna aceaata, pe pompierii olteni. Copiii au putut vedea mașinile de intervenție, dar și cum acționează pompierii pentru a stinge un incendiu.
Fie că au probat echipamente de intervenție, ori s-au urcat în mașinile pompierilor, cei mici au fost fericiți în mijlocul salvatorilor.
În cadrul programului „Școala altfel”, pompierii le-au vorbit elevilor despre prevenirea incendiilor și despre cum să se comporte într-o situație de urgență.
Săptămâna aceasta, elevii au vizitat instituții și societăți comerciale, pentru a afla cât mai multe informații din diferite domenii de activitate, cu scopul de a-și îmbunătăți cunoștințele.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE