Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Metalurgicul și-a deschis porțile pentru viitor
28.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 701

A fost „Ziua porților deschise”, astăzi, la Colegiul Tehnic Metalurgic. Copii de gimnaziu din tot județul au fost invitați să vadă laboratoarele și atelierele, să stea de vorbă cu profesorii și elevii, să afle ce oportunități de angajare vor avea pe viitor, dacă vor alege să studieze aici. În total, 22 de clase a VIII-a trec pragul colegiului, azi și mâine.


 Colegiul Tehnic Metalurgic din Slatina și-a deschis astăzi porțile, pentru elevii care vor să studieze aici. Elevii de clasa a VIII-a au fost invitați să vadă dotările din laboratoarele de fizică și chimie, dar și atelierele în care pot învăța multe meserii căutate pe piața forței de muncă. Anul acesta, în fața viitorilor liceeni au venit și angajatorii de pe platforma industrială a Slatinei, care au cerut înființarea de clase de învățământ dual. Ei le-au explicat elevilor avantajele acestui sistem de instruire.
Profesorii de practică și-au prezentat atelierele bine echipate și le-au explicat elevilor ce lucruri minunate pot învăța de aici.
Liceenii de la Metalurgic, cei care au făcut deja cunoștință cu uneltele din ateliere, au și ei multe să le povestească oaspeților.

„Ziua porților deschise” este o acțiune pe care Colegiul Metalurgic o derulează an de an, pentru a-i convinge pe tineri să studieze aici.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019