Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Metalurgicul și-a deschis porțile pentru viitor
28.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 662

A fost „Ziua porților deschise”, astăzi, la Colegiul Tehnic Metalurgic. Copii de gimnaziu din tot județul au fost invitați să vadă laboratoarele și atelierele, să stea de vorbă cu profesorii și elevii, să afle ce oportunități de angajare vor avea pe viitor, dacă vor alege să studieze aici. În total, 22 de clase a VIII-a trec pragul colegiului, azi și mâine.


 Colegiul Tehnic Metalurgic din Slatina și-a deschis astăzi porțile, pentru elevii care vor să studieze aici. Elevii de clasa a VIII-a au fost invitați să vadă dotările din laboratoarele de fizică și chimie, dar și atelierele în care pot învăța multe meserii căutate pe piața forței de muncă. Anul acesta, în fața viitorilor liceeni au venit și angajatorii de pe platforma industrială a Slatinei, care au cerut înființarea de clase de învățământ dual. Ei le-au explicat elevilor avantajele acestui sistem de instruire.
Profesorii de practică și-au prezentat atelierele bine echipate și le-au explicat elevilor ce lucruri minunate pot învăța de aici.
Liceenii de la Metalurgic, cei care au făcut deja cunoștință cu uneltele din ateliere, au și ei multe să le povestească oaspeților.

„Ziua porților deschise” este o acțiune pe care Colegiul Metalurgic o derulează an de an, pentru a-i convinge pe tineri să studieze aici.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018