Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Concurs național de teatru școlar la Slatina
28.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 291

De șase ani, la Slatina are loc un concurs național de teatru, destinat elevilor de gimnaziu. Și anul acesta, micii artiști au făcut spectacol pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, marcând astfel ziua mondială a teatrului, dar și trecerea în neființă a marelui dramaturg, stins din viață la 28 martie 1994, la Paris.


 Concursul de teatru se adresează elevilor și are ca scop cultivarea simțului artistic, a creativității și spiritului competitiv în rândul elevilor din învățământul gimnazial.
Micii actori au spus că prin teatru reușesc să își învingă temerile și emoțiile, pot vorbi cu ușurință în public și capătă încredere de sine.
La finalul concursului, juriul a acordat premii pentru cei mai buni interpreți și cele mai bune trupe, dar și pentru regie, rol principal și rol secundar și cel mai reușit afiș de teatru. Anul acesta, trofeul festivalului a fost acordat de Clubul Soroptimist Internațional Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018