Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Concurs național de teatru școlar la Slatina
28.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 251

De șase ani, la Slatina are loc un concurs național de teatru, destinat elevilor de gimnaziu. Și anul acesta, micii artiști au făcut spectacol pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, marcând astfel ziua mondială a teatrului, dar și trecerea în neființă a marelui dramaturg, stins din viață la 28 martie 1994, la Paris.


 Concursul de teatru se adresează elevilor și are ca scop cultivarea simțului artistic, a creativității și spiritului competitiv în rândul elevilor din învățământul gimnazial.
Micii actori au spus că prin teatru reușesc să își învingă temerile și emoțiile, pot vorbi cu ușurință în public și capătă încredere de sine.
La finalul concursului, juriul a acordat premii pentru cei mai buni interpreți și cele mai bune trupe, dar și pentru regie, rol principal și rol secundar și cel mai reușit afiș de teatru. Anul acesta, trofeul festivalului a fost acordat de Clubul Soroptimist Internațional Slatina.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018