Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Concurs național de teatru școlar la Slatina
28.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 342

De șase ani, la Slatina are loc un concurs național de teatru, destinat elevilor de gimnaziu. Și anul acesta, micii artiști au făcut spectacol pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, marcând astfel ziua mondială a teatrului, dar și trecerea în neființă a marelui dramaturg, stins din viață la 28 martie 1994, la Paris.


 Concursul de teatru se adresează elevilor și are ca scop cultivarea simțului artistic, a creativității și spiritului competitiv în rândul elevilor din învățământul gimnazial.
Micii actori au spus că prin teatru reușesc să își învingă temerile și emoțiile, pot vorbi cu ușurință în public și capătă încredere de sine.
La finalul concursului, juriul a acordat premii pentru cei mai buni interpreți și cele mai bune trupe, dar și pentru regie, rol principal și rol secundar și cel mai reușit afiș de teatru. Anul acesta, trofeul festivalului a fost acordat de Clubul Soroptimist Internațional Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019