Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sunt o mică stea
27.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 427

A fost o zi muzicală în cadrul săptămînii „Școala altfel”, la Colegiul Național „Ion Minulescu”. Zeci de elevi au urcat pe scenă, în fața colegilor și a unui juriu de specialitate, interpretând melodii din repertoriul românesc și internațional, într-un concurs de karaoke.


 „Sunt o mica stea” se numește concursul interjudețean de karaoke pe care Colegiul Național „Ion Minulescu” îl organizează de zece ani, la Slatina.
Elevii au interpretat în concurs piese cunoscute din repertoriul românesc, dar și melodii în engleză sau franceză.
Toți cei care au evoluat în concursul de karaoke au primit diplome de participare, iar cel mai bun concurent a fost răsplătit cu un trofeu, oferit de clubul Soroptimist Internațional Slatina. În afara concursului, pe scenă au evoluat Iustina Podoleanu, de la Colegiul Național „Ion Minulescu” cu un moment muzical la clarinet, și membrii trupei „Sfera”, de la Colegiul Național „Radu Greceanu”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018