Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Sunt o mică stea
27.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 408

A fost o zi muzicală în cadrul săptămînii „Școala altfel”, la Colegiul Național „Ion Minulescu”. Zeci de elevi au urcat pe scenă, în fața colegilor și a unui juriu de specialitate, interpretând melodii din repertoriul românesc și internațional, într-un concurs de karaoke.


 „Sunt o mica stea” se numește concursul interjudețean de karaoke pe care Colegiul Național „Ion Minulescu” îl organizează de zece ani, la Slatina.
Elevii au interpretat în concurs piese cunoscute din repertoriul românesc, dar și melodii în engleză sau franceză.
Toți cei care au evoluat în concursul de karaoke au primit diplome de participare, iar cel mai bun concurent a fost răsplătit cu un trofeu, oferit de clubul Soroptimist Internațional Slatina. În afara concursului, pe scenă au evoluat Iustina Podoleanu, de la Colegiul Național „Ion Minulescu” cu un moment muzical la clarinet, și membrii trupei „Sfera”, de la Colegiul Național „Radu Greceanu”.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018