Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Croitorașii cei viteji de la „Minulescu”
26.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 696

Au descoperit cu interes ce înseamnă o fabrică de confecții textile. Vorbim despre elevii unei clase primare de la Colegiul „Ion Minulescu”, care și-au petrecut dimineața învățând cum se confecționează obiectele vestimentare și cum funcționează o mașină de cusut. Cu toții au fost fascinați, mai ales că au pornit spre școală cu informații prețioase și micii daruri, confecționate de croitorese chiar în fața lor.


 „Școala altfel” le-a oferit unor elevi de clasa I ocazia să vadă cum se desfășoară activitatea într-o fabrică de confecții textile. Curioși, dornici să vadă lucruri noi, micuții au luat cu asalt croitoresele, să afle de la ele cum pot face dintr-un material simplu o rochie elegantă. Unii au fost atât de încântați încât au cerut să încerce și ei să folosească foarfecele speciale.
Alții au fost încântați de felul în care se realizează modelele obiectelor vestimentare sau de modul în care funcționează mașina de cusut.
Doamna învățătoare a fost alături de micuți, să se asigure că au înțeles cu toții cum se desfășoară activitatea într-o croitorie. Scopul vizitei a fost acumularea unor informații noi, în săptămâna „Școala altfel”.
Vizita micuților a fost un moment plăcut și pentru angajatele fabricii de textile.
Mai multe școli din Slatina derulează în această săptămână, dinaintea vacanței de Paște, activități extrașcolare în cadrul săptămânii „Școala altfel”.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018