Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investiții pentru micii școlari, la Minulescu
20.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1986

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.


 După clădirea nouă, destinată elevilor de gimnaziu, finalizată deja în incinta Colegiului „Ion Minulescu”, un alt imobil, pentru copiii din clasele primare, e aproape gata.

Cele 15 săli de clasă, construite și amenajate pentru cei 385 de elevi din clasele primare, vor fi date în folosință în această toamnă.
În cadrul aceluiași proiect, va fi modernizată și reamenajată, cu fonduri din bugetul local, încă o clădire din incinta colegiului, acum nefuncțională.

Conducerea unității de învățământ vrea să extindă și corpul de clădire destinat activităților after school. În prezent, 120 de elevi din clasele primare își desfășoară activitatea în acest sistem. Ei au la dispoziție acum două săli de studiu și patru camere ale internatului. Noul proiect vizează construcția a două dormitoare cu câte 24 de paturi fiecare și o sală de studiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE