Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Investiții pentru micii școlari, la Minulescu
20.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1934

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.


 După clădirea nouă, destinată elevilor de gimnaziu, finalizată deja în incinta Colegiului „Ion Minulescu”, un alt imobil, pentru copiii din clasele primare, e aproape gata.

Cele 15 săli de clasă, construite și amenajate pentru cei 385 de elevi din clasele primare, vor fi date în folosință în această toamnă.
În cadrul aceluiași proiect, va fi modernizată și reamenajată, cu fonduri din bugetul local, încă o clădire din incinta colegiului, acum nefuncțională.

Conducerea unității de învățământ vrea să extindă și corpul de clădire destinat activităților after school. În prezent, 120 de elevi din clasele primare își desfășoară activitatea în acest sistem. Ei au la dispoziție acum două săli de studiu și patru camere ale internatului. Noul proiect vizează construcția a două dormitoare cu câte 24 de paturi fiecare și o sală de studiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018