Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„IO Tifo Positivo”, la Școala Nicolae Iorga
13.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 802

Proiect inedit pentru elevii Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Slatina. Aceștia au făcut astăzi educație prin sport, au învățat cum să se comporte în viața de zi cu zi, atât la școală, în parc, dar și când participă la competiții sportive. Evenimentul a fost organizat de o asociație din Milano-Italia, cu implicarea firmei de anvelope din Slatina.


Proiectul social - educativ „IO Tifo Positivo” este organizat de Asociația Comunita Nuova-Milano din Italia. La Slatina este cel de-al treilea an în care se desfășoară acest proiect, beneficiarii fiind elevii Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Slatina.
Președintele Asociației din Italia, Alberto Arioli, care este și organizatorul acestui proiect, a fost prezent astăzi la Satina.
Evenimentul s-a desfășurat în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Slatina. Timp de câteva ore, elevii și voluntarii asociației din Italia au desfășurat activități educative într-un mod plăcut și util. Prin acest proiect, copiii sunt educați și pregătiți pentru a ști cum să se comporte în viața de zi cu zi, atât în parc, la școală, dar și când participă la competiții sportive.
La finalul activităților, echipele care s-au descurcat cel mai bine vor fi răsplătite cu premii semnificative, constând în diplome, jucării și alte cadouri specifice vârstei lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019