Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără „Masă caldă” în Olt
07.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 696

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.


 Prima etapă a Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolari şi elevi s-a aplicat în acest an şcolar şi a implicat tot 50 de unităţi şcolare din România. Școala generală din localitatea Corbu este singura școală din Olt inclusă în programul „Masă Caldă”. Programul a eșuat însă, cei 222 de elevi de aici nu au primit niciodată prânzul promis, din cauza lipsei banilor.
Masa caldă va fi asigurată elevilor din cele 50 de școli în limita a 7 lei pe zi pentru fiecare beneficiar. Copiii din județul Olt ar putea primi un prânz cald la școală, doar dacă primăriile ar asigura finanțarea, din fonduri proprii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018