Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Sute de milioane de euro pentru școli
05.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 101

Începând de anul viitor, școlile, grădinițele și creșele din județ vor putea fi modernizate și reabilitate cu bani europeni. Astăzi s-au lansat noi căi de finanțare dedicate infrastructurii școlare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.


258 milioane de euro sunt disponibile de anul viitor în perioada 4 ianuarie - 4 mai 2018. Anunțul a fost făcut în videoconferința susținută de ministrul Educației cu reprezentanții inspectoratelor școlare din țară.

Proiectele propuse pentru finanțare vor avea în vedere investiții în reabilitarea și modernizarea infrastructurii educaționale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018