Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sute de milioane de euro pentru școli
05.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 108

Începând de anul viitor, școlile, grădinițele și creșele din județ vor putea fi modernizate și reabilitate cu bani europeni. Astăzi s-au lansat noi căi de finanțare dedicate infrastructurii școlare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.


258 milioane de euro sunt disponibile de anul viitor în perioada 4 ianuarie - 4 mai 2018. Anunțul a fost făcut în videoconferința susținută de ministrul Educației cu reprezentanții inspectoratelor școlare din țară.

Proiectele propuse pentru finanțare vor avea în vedere investiții în reabilitarea și modernizarea infrastructurii educaționale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018