Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Sute de milioane de euro pentru școli
05.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 43

Începând de anul viitor, școlile, grădinițele și creșele din județ vor putea fi modernizate și reabilitate cu bani europeni. Astăzi s-au lansat noi căi de finanțare dedicate infrastructurii școlare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.


258 milioane de euro sunt disponibile de anul viitor în perioada 4 ianuarie - 4 mai 2018. Anunțul a fost făcut în videoconferința susținută de ministrul Educației cu reprezentanții inspectoratelor școlare din țară.

Proiectele propuse pentru finanțare vor avea în vedere investiții în reabilitarea și modernizarea infrastructurii educaționale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017